Samtaleterapi

I min hyggelige klinik i København indre by hjælper jeg personer med seksuelle og selvværds problematikker gennem samtaleterapi. Jeg anvender metoder fra flere forskellige terapiformer i den udstrækning der giver mening i forhold til den enkelte session.

I terapien vender vi dine udfordringer og jeg hjælper dig med at mærke efter og sætte ord på dine følelser. Terapien hjælper dig med at anskue dine problematikker fra nye vinkler, og få øje på iboende ressourser i forholdt til at ændre på uhensigtsmæssige handlemønstre. 

Det min opgave at sætte rammen for samtalen, hvor jeg hele tiden tjekker ind og sørger for at vi er på rette spor. Jeg tilstræber mig at skabe et trygt rum, som gør at du kan åbne op, og sætte ord på det som er svært.

Jeg arbejder både med klienter som kommer alene for at få hjælp til at bearbejde dårlige oplevelser fra fortiden, som giver dem udfording i deres nuværende relationer. 

Og jeg arbejder med par som opsøger mig fordi udfordringer i deres intime liv sammen påvirker familielivet og relationen generelt.

En session kan indeholde både dybde psykologisk arbejde hvor klienten kommer i kontakt med smerte fra fortiden. 

Eller det kan være en session hvor i får inspiration til øvelser designet til at øge nærværet og intimiteten mellem jer, mens vi griner og har det sjovt.

Naturterapi

Naturterapeutiske sessioner kan bruges til at behandle de fleste problemstillinger, og fungere særdelses godt til klienter fra min sexolog praksis som oplever en følelse af at være ude af dem selv og derfor ikke har en balanceret tilgang til deres sexualitet.  

Som naturterapeut arbejder jeg ud fra et credo der hedder at tiden er min ven, vi forcere ikke terapien, og derfor er det også en utrolig god behandlings form for klienter som oplever stress symptomer.

Naturterapeutiske walk and talk sessioner, kan enten stå alene som den terapeutiske behandling, eller indgå som en del af et samtaleforløb, hvor vi i forbindelse med samtalesessioner i min klinik bliver enige om at indrage naturen som assistent i terapiforløbet.

Vi aftaler fra gang til gang hvor i naturen vi mødes, og hvor lang tid en session varer. Jeg vil have lagt en nogenlunde slagplan for sessionens forløb. Typisk vil denne plan være flydende og ændre sig undervejs fordi vi, i den fænomenologiske ånd, går med det som naturen byder ind med.

Vi bruger minimum 3 timer pr. session. 
Sessioner af 6, 12 og 24 timer kan også aftales.

Online terapi

For klienter som er forhindret i at møde op til samtale i min klinik i København indre by, tilbyder jeg terapi over Skype. 
Sessionerne fungere på samme måde som samtale terapi.
Igennem den seneste periode med Corona er vi mange terapeuter som har gjort os erfarringer med denne terapiform. Og det fungere overraskende godt! Vi har video på og det er nærmeste som sad vi i samme rum.

Hvis du bor i den anden ende af landet, eller er forhindret i fysisk fremmøde så book en tid til en online session.

Mentoring

Som et led i uddannelsen til sexolog og parterapeut skal eleverne hos Joan Ørting gå i egenterapi.
Siden 2019 har jeg været tilknyttet uddannelsen som terapeut og mentor, og afholder både gruppeforløb og individuelle samtaleterapier.
Jeg tilbyder mentor samtaleforløb, eksamenshjælp og sharing-grupper til studerende på både grundforløbet og sexolog masterclass til en nedsat pris.