BOOK EN GRATIS FORSAMTALE

NATURE LOVER (2)

Mit syn på Sexualitet - Livskraft & Terapi.

Den seksuelle energi er i tantrisk filosofi beskrevet som menneskets livskraft. Mange mennesker oplever i dag at have i mistet forbindelsen til denne energi.

Manglende flow i den seksuelle energi kommer til udtryk i forskellig symptomer.

Nogen oplever at skamme sig over deres seksuelle lyster, lavt selvværd eller manglende mod til at udleve deres fulde livspotentiale.

Andre oplever seksuelle dysfunktioner, som mangelende rejsning eller for tidlig sædafgang, og rigtig mange oplever helt eller delvist at have mistet lysten til sex.

Gennem terapeutisk samtale med fokus på den enkeltes livshistorie, seksuelle erfarringer, lyster og forestillinger, hjælper jeg klienter i min sexolog praksis med at genskabe kontakten til deres seksuelle livsenergi.

Instinktiv ved vi mennesker godt hvad en fri og skamløs udfoldelse af vores seksuelle livskraft kan gøre for vores livskvalitet og kvaliteten af vores relationer.

Derfor tiltrækkes mange mennesker i denne tid til at opsøge terapeutisk hjælp og vejledning.

I min klinik i København og online, arbejder jeg med sexologisk samtale terapi og vejledning.

Naturterapeutisk arbejder jeg med det hele menneske i kontakt med naturen – den ydre natur så vel som den indre. Og skaber på den måde balance i samspillet mellem krop og sind.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale, hvis du føler at mit syn på sexologien passer til dig.

BOOK EN GRATIS FORSAMTALE

Terapeut Linda Moes Hansen, sexolog og naturterapeut

Kort om min faglighed.

Jeg er uddannet Sexolog og selvværdsterapeut fra Joan Ørting Aps og Naturterapeut fra HEG.

Siden 2019 har jeg taget imod klienter i min private praksis. Jeg ligger i mit terapeutiske arbejde vægt på, at min rolle er at facilitere klientens egen udvikling. 

Min terapeutiske tilgang er klient og oplevelses orienteret. Det vil sige at jeg ikke har nogen agenda for hvad en klient skal føle og opnå under terapien.

Jeg kommer ikke med løsninger på dine problemer, men får dig til at italesætte dine oplevelser, og igennem samtalerne vil du få øje på egne resurser og alternative handlemønstre.

Terapien hjælper dig mærke efter hvad du egentlig føler og hvad du har brug for.

Jeg tilstræber at skabe et trygt rum, så du kan åbne op for at det der kan være svært at snakke om. Hos mig er intet for mærkeligt eller skamfuldt at dele.

Jeg glæder mig altid til at modtage nye klienter, enten online eller på en naturterapeutisk walk and talk session.

Sexolog - ærligt talt - podcast

Podcast vært på Ærlig talt

Udover arbejdet med klienter i min praksis, er jeg den ene tredjedel af podcasten Ærlig Talt.

Hver anden uge udkommer Fie, Michael og jeg med en ny episode af vores hyggelige samtale podcast – Ærlig talt – en podcast om sex, parforhold, kvinder og mænd.

Vi taler åbent og ærligt om emner inden for sexologiens verden og er ikke bange for at bringe os selv i spil.

Vi får mange tilbagemeldinger fra lyttere som siger de i podcasten føler sig forstået og mindre forkerte i deres seksualitet.

Du kan lytte med direkte fra vores hjemmeside på:
www.aerlig-talt.dk
Eller find os der hvor du normalt lytter til dine podcast.

Personlig udvikling

Det siges i terapeutiske kredse, at man ikke kan tage en klient længere end man selv har gået. Med det credo i mente, har jeg sideløbende med at have klienter i terapi, fokus på min egen udvikling. Jeg deltager ofte i relevante kurser, går i egenterapi og supervisionsgruppe.

Jeg har en holistisk tilgang til healing og terapi, og vil altid sende dig videre til det etablerede behandlings system hvis ikke mine terapeutiske evner er tilstrækkelige til at hjælpe dig med din problematik.

Jeg tror, at når først man har åbnet op for personlig udvikling, vil rejsen være uden nogen egentlig endedestination. Udviklingen vil forgrene sig, nye veje vil blive åbenbaret og kalde på at blive betrådt.

Læs mere om hvad jeg tilbyder her

Uddannelser

September 2023 – Selværdsvejleder fra Joan Ørting Aps.

Oktober 2021 – Naturterapeut ved Human Education Group.

Juni 2019 – Certificeret Sexolog fra Joan Ørting Aps.