Empati,
Nærvær &
Omsorg

 

Terapeut Linda Moes Hansen

Jeg er uddannet Sexolog fra Joan Ørting, og har siden 2019 taget imod klienter i min private praksis. I samtaleterapien lægger jeg vægt på, at min rolle er at facilitere klientens egen udvikling. 

Jeg kommer ikke med løsninger på dine problemer, men får dig til at italesætte dine oplevelser, og igennem samtalerne vil du få øje på egne resurser og alternative handlemønstre.

Terapien hjælper dig mærke efter hvad du egentlig føler og hvad du har brug for.

Jeg tilstræber at skabe et trygt rum, så du kan åbne op for at det der kan være svært at snakke om. Hos mig er intet for mærkeligt eller skamfuldt at dele. 

Jeg fungere som mentor for studerende på Joan Ørting Aps sexolog uddannelse.

Hvis du er studerende ved Joan Ørtings uddannelser og ønsker mentoring og egenterapi hos mig, så tag endelig kontakt. Jeg tilbyder samtaler af 80 minutters varighed til 650 Kr.

Podcast vært på Ærlig talt

Udover arbejdet med klienter i min praksis, er jeg den ene tredjedel af podcasten Ærlig Talt. Hver anden uge udkommer Fie, Michael og jeg med en ny episode af vores hyggelige samtale podcast – Ærlig talt – en podcast om sex, parforhold, kvinder og mænd.

Vi taler åbent og ærligt om emner inden for sexologiens verden og er ikke bange for at bringe og selv i spil. Vi får mange tilbagemeldinger fra lyttere som siger de i podcasten føler sig forstået og mindre forkerte i deres seksualitet.

Personlig og spirituel udvikling

Både privat og professionelt har jeg stor interesse for personlig og spirituel udvikling, jeg praktisere personligt reiki healing, yoga og meditation. 

Det siges i terapeutiske kredse, at man ikke kan tage en klient længere end man selv har gået. Med det credo i mente, har jeg sideløbende med at have klienter i terapi, fokus på min egen udvikling. Jeg deltager ofte i relevante kurser, går i egenterapi og supervisionsgruppe. 

Jeg har en holistisk tilgang til healing og terapi, og vil altid sende dig videre til det etablerede behandlings system hvis ikke mine terapeutiske evner er tilstrækkelige til at hjælpe dig med din problematik.

Jeg tror, at når først man har åbnet op for personlig udvikling, vil rejsen være uden nogen egentlig endedestination. Udviklingen vil forgrene sig, nye veje vil blive åbenbaret og kalde på at blive betrådt.

Tidslinje

Marts 2021 – Min praksis flytter til mit hyggelige terapilokale beliggende i forbindelse med Psykologisk Ressource Center i København indre by.

Februar 2021 –  Anden session af Ærlig talt udkommer. Fie Kolding afløser Mette Hertz som tredje medvært.

November 2020 – Opstart på Uddannelsen til Naturterapeut ved Human Education Group.

Oktober 2019 – Opstartede podcasten Ærlig Talt, sammen med sexologerne Mette Hertz og Michael Fray. 

Juni 2019 – Afsluttede uddannelsen til Sexolog fra Joan Ørting Aps.