Der er mange gode grunde til at opsøge en terapeut.
Måske oplever du udfordringer i dit liv, som du ønsker at vende med en professionel.
Måske er du interreseret i at lære dig selv bedre at kende.
Som terapeut taler jeg ofte med folk som ønsker at finde ind til deres kerne og stå stærkt i deres eget lys.

Hvad laver en sexolog?

Som sexolog er jeg uddannet i terapeutiske samtaleteknikker, med fokus på seksuelle problematikker. Typisk opsøger klienter mig fordi problemer i deres seksualitet, begrænser dem i at leve det liv de drømmer om. Følgende liste er eksempler på problematikker jeg oplever i min praksis. 

 • Skammer du dig over dine seksuelle fantasier?
 • Har du en kink eller en fetish som du har svært ved at rumme eller udleve?
 • Er du afhængig af enten pornografi, onani eller løse seksuelle relationer?
 • Oplever du at du i forhold ofte giver mere end du modtager?
 • Begrænser kropsskam dig i din frie seksuelle udfoldelse?
 • Har du svært ved at opnå orgasme?
 • Vælger du at indgå og blive i parforhold som ikke er gode og udviklende for dig?
 • Er du single og oplever igen og igen det samme når du dater?
 • Har du mistet lysten til din partner?
 • Har du problemer med seksualiteten efter graviditet og fødsel eller et sygdomsforløb?
 • Oplever du at din partner har mere lyst til sex end dig?
 • Eller har du mere lyst til sex end din partner?
 • Sidder du med tanker og bekymringer vedrørende din seksualitet som du ikke kan dele med din partner, venner eller veninder?
 • Måske har du en fortid med seksuelt misbrug eller krænkelser i barndommen, som ligger som en skygge over din seksuelle udfoldelse den dag i dag.

Hvordan foregår en terapi?

I terapien starter vi med en snak om den nuværende problematik, og hvordan det påvirker din livssituation lige nu. Ofte vil vi derefter tale om dine relationer, både familie, partnere og venner. Vi går gennem nutidens problematikker ned i fortiden, for at se om der findes koblinger mellem det du har oplevet i dine tidligere relationer, og det du oplever i din nuværende livssituation.

Typisk vil vi igennem samtaleterapien identificere dine uhensigtsmæssige handlemønstre og negative kerneantalelse. Vi tager pulsen på dit selvværd og kigger på din tilknytnings stil.

I arbejdet med at finde ro i din livssituation bruger jeg typisk værktøj som:

 • Selvværdsarbejde.
 • Kærligheds barometeret.
 • Kerneværdier.
 • De 5 kærligheds sprog.
 • Skyggeteorien.
 • Identifikation af dine styrker.

Listen af emner man kan tale med en sexolog om er lang, så tøv ikke med at tage kontakt. Så tager vi en snak om din problemstilling og ser om ikke et samtale forløb hos mig skulle være noget for dig.

Sexolog - LINDA MOES HANSEN - Tidslinje

Marts 2021 – Min klink er vokset fra de hjemmelige rammer og flytter til mit nye lokale beliggende i forbindelse med Psykologisk Ressource Center i København indre by.

Februar 2021 –  Anden session af Ærlig talt udkom, Fie Kolding afløser Mette Hertz som tredje medvært.

November 2020 – Opstart på Uddannelsen til Naturterapeut ved Human Education Group.

Oktober 2019 – Opstartede podcasten Ærlig Talt, sammen med sexologerne Mette Hertz og Michael Fray. 

Juni 2019 – Afsluttede uddannelsen til Sexolog fra Joan Ørting Aps.

Kort fortalt

Siden min afsluttende eksamen i 2019, har jeg fungeret som mentor for sexolog studerende hos Joan Ørting Aps.

Udover mit engagement som mentor for sexolog studerende, er jeg den ene tredjedel af podcasten Ærlig Talt. Hver uge udkommer Fie, Michael og jeg med en ny episode af vores hyggelige samtale podcast – Ærlig talt – en podcast om sex, parforhold, kvinder og mænd.

Siden opstarten af min sexolog uddannelse har jeg taget imod klienter i min private praksis. I terapien lægger jeg vægt på, at min rolle er at facilitere klientens egen udvikling. Jeg er her ikke for at komme med løsninger, min opgave er at få dig til at italesætte dine problematikker, og igennem samtalerne få øje på egne resurser og alternative handlemønstre.

“Det er når vi får rum til at sætte ord på vores følelser at terapien virker.”

Med empati og rummelighed, humor og et glimt i øjet, tilstræber jeg at skabe et trygt rum hvori du som klient kan åbne op for at det der er svært at tale om. Hos mig er intet for mærkeligt eller skamfuldt at dele. 

Min new age spirituelle tilgang til livet, smitter af i mit arbejde som terapeut. Her blander jeg min viden fra psykologiens verden med østens mystik. Jeg har en holistisk tilgang til healing og terapi, og vil altid sende dig videre til det etablerede behandlings system hvis ikke mine terapeutiske evner er tilstrækkelige til at hjælpe dig med din problematik.

Jeg har gennem mange år haft stort fokus på personlig spirituel udvikling via reiki healing, yoga, meditation og terapi. Det siges i terapeutiske kredse, at man ikke kan tage en klient længere end man selv har gået. Med det credo i mente, har jeg sideløbende med at have klienter i terapi, stort fokus på min egen udvikling. Jeg deltager ofte i relevante kurser, går i egenterapi og supervisionsgruppe. 

Jeg tror, at når først man har åbnet op for personlig udvikling, vil rejsen være uden nogen egentlig endedestination. Udviklingen vil forgrene sig, nye veje vil blive åbenbaret og kalde på at blive betrådt.

Senest er jeg påbegyndt en efteruddannelse til naturterapeut. En praksis jeg vil inkludere i min terapeutiske tilgang når jeg er færdiguddannet i oktober 2021.

Mine hovedinteresser er: Yoga og tantrisk livsfilosofi, epigenetik, psykologi, mindfulness og kognitivterapi.

Forfattere som Louise Hay, Debbie Ford, Deepak Chopra og Eckhart Tolle har været store inspirations kilder for mit menneskesyn og tilgang til healing og terapi.